B&T bouwmanagement ontwikkelt in opdracht van woningcorporaties woningen, appartementen en maatschappelijk vastgoed.

"Duurzaam, betaalbaar bouwen, conceptueel, onrendabele top, burgerparticipatie, bewonersbelang, total cost of ownership" begrippen waar wij inhoud aan geven in de ontwikkeling en realisastie.


Interim
Voor woningcorporaties verrichten wij werkzaamheden inzake projectontwikkeling, bouwdirectie, kwaliteitstoezicht. De werkzaamheden vinden plaats op basis van vastgestelde tarieven of een vooraf afgesproken prijs.


Meerwaarde
- Betrouwbaar en betrokken
- Kennis van de corporatiesector
- Leveren van kwaliteit in processen en projecten
- Groot netwerk


Meer informatie?
Neem met ons contact op of bel A. (Arie) Teeuw tel. 06 53 15 47 35.

B&T bouwmanagement ontwikkelt in opdracht van zorginstellingen; woningen, appartementen en maatschappelijk vastgoed.


Onderscheidend samenwerken
Wij adviseren u in uw business case. Met behulp van scenario modellen kan zorg en vastgoed gecombineerd worden. Er wordt rekening gehouden met het scheiden van wonen en zorg, maar ook de veranderingen in de wet en regelgeving komen daarin aan de orde.


U kunt u rekenen op het volgende:

Betrouwbaar en betrokken
- Goede zorg en huisvesting met kwaliteit
- Kosten binnen budget

Leveren van kwaliteit in processen en projecten
- Goede zorg en huisvesting met kwaliteit
- Groot netwerk


Meer informatie?
Neem met ons contact op of bel A. (Arie) Teeuw tel. 06 53 15 47 35.

B&T bouwmanagement is voor u de partner voor de (her-)ontwikkeling en onderhoudsvraagstukken van uw huisvesting.

Wij beseffen dat het succes mede wordt bepaald door de mate van tevredenheid van uw medewerkers en gebruikers over hun huisvesting. Daarom gaan wij met de onderwijsinstelling en gebruikers in gesprek over de meerwaarde die wij uw bouwplannen geven;

Meerwaarde
- vakkennis
- kosten binnen budget
- doorlooptijd volgens planning
- processtappen volgens planning,
- kwaliteitsniveau volgens afspraak
- advisering in de onderhoudskosten, meerjarenonderhoudsbegroting
- het beheer van het onderhoud (een aanspreekpunt voor uw vastgoed)


Meer informatie?
Neem met ons contact op of bel A. (Arie) Teeuw tel. 06 53 15 47 35.


B&T bouwmanagement adviseert overheden en semi overheden. Wij worden ingezet voor interim projecten inzake bouwdirectie en kwaliteitstoezicht. Ook verrichten wij voor gemeenten de bouwplantoetsingen.


Onze meerwaarde
- Kennis en betrouwbaar
- Vooraf afgesproken tarieven en prijzen
- Groot netwerk inzake gemeente en semi overheid
- Kwaliteit in proces en project


B&T bouwmanagement ontwikkelt met u uw Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).Wij beseffen hoe spannend het is om samen met gelijkgestemde deelnemers een passende woning of appartement te ontwikkelen en te bouwen. Vakkennis, transparantie en creativiteit in het vinden van voor u de juiste oplossing is onze kracht.
Bouwen als collectief heeft veel voordelen. U bepaalt want u betaald.

Wilt u samen met enkele andere mensen uw eigenwoning bouwen, dan kunt u bij B & T bouwmanagement kiezen voor een gezamenlijke aanpak op basis van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Samen met anderen koopt u een kavel grond om daar een aantal woningen op te bouwen. Deze vorm maakt het mogelijk om bijvoorbeeld rijen, twee-onder-woning, geschakelde, vrijstaande woningen of appartement te laten bouwen, zoals u het wenst.

Bij CPO bent u als groep particulieren gezamenlijk opdrachtgever voor de bouw van uw woning. Een eigen bouwkavel geeft namelijk maximale ruimte om een droomwoning te ontwikkelen. U heeft zelfzeggenschap over hoe de woning eruit moet zien en de indeling van de woning.

B&T bouwmanagement geeft invulling aan deze woonwensen en vertaalt uw wensen naar een woning waarvan u en uw buren als het ware de architect zijn.

Als u kiest voor een gezamenlijke aanpak, dan heeft u medebouwers nodig met wie u in collectief verband de woningen kunt realiseren. Bij het vinden van medebouwers, en het vormen van een collectief, is het belangrijk de juiste keuzes te maken. U moet samen beslissingen kunnen nemen en op elkaar kunnen rekenen.

Schrijf u in bij B & T bouwmanagement als kandidaat voor CPO. B&T bouwmanagement zal u kennis laten maken met andere mensen die ook interesse hebben in CPO. Tijdens een informatieve avond helpen wij u om samen de mogelijkheden van een collectief te bekijken.


Enkele voordelen
- Geen omkijken naar gemeentelijke-, juridische- en welstandprocedures.
- Tijdig inzicht in de vaste bouwkosten en planning van het traject.
- U heeft tijdens het gehele traject uw persoonlijke kopersbegeleider.
- Grote invloed en betrokkenheid van u als toekomstige bewoner.
- Geen last van onderaannemers die op zoek zijn naar meerprijzen (prijs = prijs).
- B & T bouwmanagement kent geen minimale projectomvang en kan per woonblok (snel) bouwen (kopen = bouwen).
- Snelle bouwtijd, lean bouwmethode.
- Regelen van subsidies (De regering stimuleert veelal zelf bouwen door provinciale subsidies te verlenen voor CPO)
- Wij beschikken over een groot netwerk en mede daardoor inzicht in aangeboden bouwkavels

Mocht u interesse hebben om samen met uw toekomstige buren een woning te bouwen op basis van collectief particulier dan maken wij graag met u een vrijblijvend afspraak om uw wensen en de verschillende mogelijkheden te bespreken.


Meer informatie?
Neem met ons contact op of bel A. (Arie) Teeuw tel. 06 53 15 47 35.

Verlenging van de levensduur, waardevermeerdering en het verbeteren van de verhuurbaarheid zijn voordelen die B&T bouwmanagement voor opdrachtgevers realiseert. Wij werken in opdracht van kantoorbeheerders, woningcorporaties, zorginstellingen, scholen, overheid en overige professionele opdrachtgevers.

Naast het beheren van dagelijks onderhoud, de calamiteiten service en het onderhoud op afroep schakelen steeds meer opdrachtgevers ons in voor het ontwikkelen van een lange termijn visie voor structureel onderhoud. Ook (gevel-) renovaties, revitalisaties, ontwikkelen wij en voeren desgewenst voor u uit. Het ontzorgen van de opdrachtgever staat bij alle werkzaamheden.

Eén aanspreekpunt, minder faalkosten, verlaging van uw beheerkosten


Advisering
Om u optimaal van dienst te zijn adviseren wij u graag op de volgende onderdelen;
- Revitalisering bestaande onroerend goed
- Meerjaren onderhoudsplanning (MJOP)
- Life Cycle Costing (LCC)
- Verduurzaming van bestaande objecten
- Advisering in beheerkosten


Meer informatie
Neem met ons contact op of bel A. ( Arie) Teeuw tel. 06-53 15 47 35.

Mensen veranderen niet op één dag in een senior.

De leeftijd waarop iemand zich als een senior ziet is verschillend en afhankelijk van veel factoren, die te maken kunnen hebben met veranderingen in de gezondheid, werken, de woonsituatie etc.

Vitaal Wonen is een woonconcept voor de vitale senioren. Een concept waar het accent ligt op het vitaal en zorgeloos wonen, ontmoeten, recreëren, verblijven, voorzien van alle gemak en services, gericht op comfort en alle facetten van kwaliteit van leven. Het vitaal wonen concept is een maatwerk ontwikkeling. Belangrijk zijn de wensen van de toekomstige bewoners. De vertaling van deze wensen zal leiden tot een plek waar bewoners zich helemaal thuis voelen. Bij iedere ontwikkeling zal bezien worden op welke wijze het gebouw geëxploiteerd wordt evenals de mogelijkheden van koop of huur.

Het woonconcept van Vitaal Wonen voorziet in een luxe appartementencomplex voorzien van een gemeenschapsruimte, binnentuin, bibliotheek en ruimte voor wellness, fitness en recreatie.

Vitaal Wonen is een concept. Daarom vinden we het prettig wanneer u met ons meedenkt. Zodat we een woon- en leefomgeving kunnen bouwen waar iedereen zich thuis voelt. We zouden graag met u in contact komen. Heeft u een mening? Vul dan het contactformulier of het "bel me" veld in.


Meer informatie
www.vitaal-wonen.nl
Of neem met ons contact, bel A. (Arie) Teeuw tel. 06 53 15 47 35.

© BENT BOUWMANAGEMENT 2013 - REALISATIE IMPULS PUBLICITEIT BV SLIEDRECHT