B&T bouwmanagement ontwikkelt met u uw Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).Wij beseffen hoe spannend het is om samen met gelijkgestemde deelnemers een passende woning of appartement te ontwikkelen en te bouwen. Vakkennis, transparantie en creativiteit in het vinden van voor u de juiste oplossing is onze kracht.
Bouwen als collectief heeft veel voordelen. U bepaalt want u betaald.

Wilt u samen met enkele andere mensen uw eigenwoning bouwen, dan kunt u bij B & T bouwmanagement kiezen voor een gezamenlijke aanpak op basis van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Samen met anderen koopt u een kavel grond om daar een aantal woningen op te bouwen. Deze vorm maakt het mogelijk om bijvoorbeeld rijen, twee-onder-woning, geschakelde, vrijstaande woningen of appartement te laten bouwen, zoals u het wenst.

Bij CPO bent u als groep particulieren gezamenlijk opdrachtgever voor de bouw van uw woning. Een eigen bouwkavel geeft namelijk maximale ruimte om een droomwoning te ontwikkelen. U heeft zelfzeggenschap over hoe de woning eruit moet zien en de indeling van de woning.

B&T bouwmanagement geeft invulling aan deze woonwensen en vertaalt uw wensen naar een woning waarvan u en uw buren als het ware de architect zijn.

Als u kiest voor een gezamenlijke aanpak, dan heeft u medebouwers nodig met wie u in collectief verband de woningen kunt realiseren. Bij het vinden van medebouwers, en het vormen van een collectief, is het belangrijk de juiste keuzes te maken. U moet samen beslissingen kunnen nemen en op elkaar kunnen rekenen.

Schrijf u in bij B & T bouwmanagement als kandidaat voor CPO. B&T bouwmanagement zal u kennis laten maken met andere mensen die ook interesse hebben in CPO. Tijdens een informatieve avond helpen wij u om samen de mogelijkheden van een collectief te bekijken.


Enkele voordelen
- Geen omkijken naar gemeentelijke-, juridische- en welstandprocedures.
- Tijdig inzicht in de vaste bouwkosten en planning van het traject.
- U heeft tijdens het gehele traject uw persoonlijke kopersbegeleider.
- Grote invloed en betrokkenheid van u als toekomstige bewoner.
- Geen last van onderaannemers die op zoek zijn naar meerprijzen (prijs = prijs).
- B & T bouwmanagement kent geen minimale projectomvang en kan per woonblok (snel) bouwen (kopen = bouwen).
- Snelle bouwtijd, lean bouwmethode.
- Regelen van subsidies (De regering stimuleert veelal zelf bouwen door provinciale subsidies te verlenen voor CPO)
- Wij beschikken over een groot netwerk en mede daardoor inzicht in aangeboden bouwkavels

Mocht u interesse hebben om samen met uw toekomstige buren een woning te bouwen op basis van collectief particulier dan maken wij graag met u een vrijblijvend afspraak om uw wensen en de verschillende mogelijkheden te bespreken.


Meer informatie?
Neem met ons contact op of bel A. (Arie) Teeuw tel. 06 53 15 47 35.

© BENT BOUWMANAGEMENT 2013 - REALISATIE IMPULS PUBLICITEIT BV SLIEDRECHT